3 juni 2011

Sommarboktips...

Bond grillar 011
från er till mig! Snart styr vi kosan mot Grekland och då vill jag ha med mig riktigt bra böcker. Lättlästa och underhållande. Feelgood och nagelbitare. Så snälla ni tänk efter och tipsa mig om bra böcker som ni har läst. Känslan ska vara lite sommarböcker som lisalightning skriver, härligt strandanpassat och njutningsfullt!

Tänkvärt eller deckarspännande, alla tips tas emot!

4 kommentarer:

MF sa...

Hej Sara!

Jag läser inte böcker så ofta men jag har två tips:

Den ena är den senaste bok jag faktiskt läste och tyckte mycket om. Erlend Loes Naiv Super. Den är så himla rolig och originell och man läser ut den på en dag eller så.

Sen har jag alltid blivit tipsad om att läsa Tove Janssons Sommarboken, som inte handlar om Mumindalen utan är inspirerad av hennes egna barnsomrar i den finlänska skärdågrden. Jag lovar mig själv varje sommar att läsa den men det blir aldrig av! Men i år SKA JAG. Haha. Den verkar i alla fall himla fin och hon är ju fantastisk på att skriva både finurligt och vackert.

Tack för din lilla boktipshög här på bilden! Jag ska kolla upp!
Trevlig sommar till dig! Kanske ses vi på nått släktkalas nån gång? Kram!

saralill sa...

Tack Matilda! Tove Janssons bok ska jag försöka få tag i, låter jättemysig!
Vore så kul att ses snart!
Kram

lisa lightning sa...

erlend loes böcker är ett bra tips! jag gillar brudlitteratur på sommaren (candace bushnell, marian keyes, sofi fahrman-böckerna etc) fast sådant är ju outhärdligt för andra. anna gavalda håller ett skönt tempo i sina böcker. joyce carol oats gör det inte (riktigt dålig sommarlitteratur). camilla läckbergs deckare brukar väl utspelas i sommarmiljö? dem gillar jag. nu kommer jag inte på nåt mer på rak arm, men ska fundera lite till... trevlig sommar!

Anonym sa...

Ja gumman nu nalkas Er underbara resa. Passa då på att vila, ta härliga promenader,läs en "god"bok.Gå på mysiga ställen för en bit mat.Och du glöm inte att packa ner mig i handbagaget. Det skulle allt vara kul för er att ha svårmor sittades på er högra sida hahaha.
PÖSS
MAMMA

{Besökare}


Total:
Today: