19 november 2009

Lill-lördag


Fototräffen blev inställd igår då barnmorskan med familj var förkylda.
Trist men det blir nog av snart iallafall hoppas jag!
Så med massa oplanerad tid bokade vi lill-lördag, köpte sushi på bästa Happy Kitchen och la en flaska husets vita på kylning, hyrde bredbandsfilm, käkade B&J's Phish food direkt ur boxen, kollade på Grey's och myste i soffan.
Och plötsligt så verkade inte november så skitig, blek och förbannat matt.
Utan faktiskt rätt mysig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min dotter!
Det ser onekligen gott ut det där du. Idag är det den bästa dagen på hela veckan FREDAG!!!!Tror kanske att det kan bli ett restaurantbesök,eller att vi köper hem godsaker för att tillaga själva, det beror lite på vädrets makter, det är inte kul att gå iväg någonstans om det regnar eller så.
Tänkte börja lite adventspyssel hemma imorgon det är så mycket som skall fixas annars....Tänke vara ute i lite god tid iår, det har jag i och för sig sagt i flera år nu, men vi får se om jag kan mobilisera mig.
PÖSS
MAMMA

Anonym sa...

Hello darling!

Gillar din blogg jag. Kul att ha något att göra på jobbet =). Längtar också hem och få pyssla med sitt place. Kanske också borde döpa min lilla lya, det är mysigt med husnamn (i mitt fall blir det väll mer lägenhet iofs), bostadsrättsföreningen heter Färjan så kanske får bli något hytt-namn. Har jag något att klura på under dagen. Saknar dig och hoppas vi kan ses runt jul.
Puss på dig.
/noomi

Nez sa...

ååå va mysigt det låter. och visst vet man ju att november inte är skitig blek och förbannat matt....det finns ju underbar musik att lyssna på tex. Har du boken? Jag har den inte, kanske en julklapp att önska sig....ha det mysigt i helgen! kram nez

saralill sa...

Noomio: ett hyttnamn blir bra. Kanske hinner jag komma förbi helgen vecka 49 då jag ska på fest till Elsa. Saknar dig också, blev glad att du skriver. Stor kram

Nez: Boken finns i min ägo. När du får eller köper den kan du väl kolla på sidan 182-183 om du känner igen någon av Peters fans. Kram Ps. Nu blir det nog lite nio broars väg. Var såå längesen.

Anonym sa...

Det hade ju varit himla skoj men kommer hem från Bryssel först på söndag eftermiddag vecka 49, så blir nog lite svårt =(. Och då måste jag städa eftersom ingen har gjort det på två månader och de dessutom har varit där och målat fönster. Men vi hinner kanske ta det till jul förhoppningsvis =)

Puss på dig
/Noomi

{Besökare}


Total:
Today: